Selekto sipas etiketimit:

  Të fundit

  • Marketing Agent

   Troja Media
   Prishtina
   • Orar të plotë
   • 2 years më parë
  • Graphic Designer

   UA Builders
   Prishtina
   • Orar të plotë
   • 2 years më parë
  • Asistent/e Administrativ

   Ministria e Shëndetsisë
   Prishtina
   • Orar të plotë
   • 2 years më parë
  • Kamarier

   Metropol
   Prishtina
   • Orar të plotë
   • 2 years më parë
  • Analist Kreditor (3)

   Kreditimi Rural i Kosovës
   Prizren, Besianë
   • Orar të plotë
   • 2 years më parë
  Shfaq më shumë

  Punët e reklamuara

  Marketing Agent

  Prishtina Orar të plotë

  Pershkrimi i punes Deine Aufgabe wird es sein, auf anderen Internetplattformen potentiellen Kunden kommunikative Dialoge anzubieten. Kualifikimet Du gehst auch

  Analist Kreditor (3)

  Prizren, Besianë Orar të plotë

  Kreditimi Rural i Kosovës Sh.p.k, me seli në Prishtinë, Institucion Mikrofinanciar i regjistruar në BQK, shpall: K O N K

  Asistent/e Administrativ

  Prishtina Orar të plotë

  Pershkrimi i punes Institucioni: Ministria e Shëndetësisë Departamenti: Divizioni i Prokurimit Titulli i vendit të punës: Asistent/e Administrativ /AD/200 Kategoria

  Postoni rezymen falas!

  Gjeni punë shpejt dhe lehtë!
  Paraqitni CV tuaj profesionale, krijoni profilin tuaj dhe gjeni punën e ëndërruar.

  Postoni rezymen tuaj

  Statistika

  Shikoni se sa punë janë postuar!

  • 8 Punë të postuara
  • 3 Rezyme
  • 6 Punë të mbushura
  • 7 Kompani
  • 6,643 Anëtarë

  Partnerët

  Partnerët tanë me të cilët kemi bashkëpunim të vazhdueshëm!

  Për ne

  Punainfo.co është portal lider kushtuar punësimit.

  Punainfo.co është portal pune online, informues dhe këshillues i cili ka për qëllim të ju ndihmoj të gjithë juve që jeni në kërkimin e punës adekuate për ju dhe të ndihmoj kompanitë për të gjetur punëtorët adekuatë.

  Më shumë

  Për Kompanitë!

  Postoni punën tuaj Falas!
  Gjeni kandidatët e preferuar dhe profesional zhvilloni biznesin tuaj tani.

  Postoni punën

  Lajmet e fundit