3 pyetjet më të shpeshta në Intervistë

Edhe pse keni qenë shumë here në intervista për punë, ne përsëri i përgatisim pyetjet e mundshme që mund të na bëhen dhe ne mundohemi që të jemi sa më të informuar për punën që ofrohet.

3 pyetjet më  kryesore që cdo intervistues i bënë janë:

  • Më tregoni për veten tuaj?

Kjo është pyetje që me anë të përgjigjes suaj ata shohin se sa komunikativ jeni. Përveq kësaj ju duhet të mundoheni të tregoni gjëra që nuk janë të shkruara në CV sepse ata e kan atë.

 

  • Cfarë shërbimi ofroni ju?

Cfarë mund ti ofroni ju kompanisë, kjo është pyetja më e komplikuar, punëdhënësi nga kjo pyetje meson se cilat gjëra mund ti bëni ju më së miri. Intervistuesi kërkon të shoh pikat e juaja të forta dhe eksperiencat jetësore.

 

  • Ku e shikoni ju vetën tuaj pas 5 viteve?

Kompanitë dojnë që të gjejnë punëtorë të cilët janë të gatshëm të qëndrojnë për një kohë të gjatë në kompani. Me këtë pyetje ata mundohen të shikojn se a jeni aty për arsye personale apo profesionale.

 

 

 

 

Keshilla

Leave a Reply