Të bësh biznes nëpërmjet telefonit

Kur nuk keni mundësi për të takuar një person, ju sigurisht shfrytëzoni rrugët e tjera të komunikimit. Prandaj përdorni këshillat apo rregullat e mëposhtme për të ndërtuar marrëdhënie dhe komunikim të mirë dhe të qartë edhe përmes bisedave telefonike. Në rrugën e biznesit nuk është i rrallë vlerësimi se nuk ka aftësi më të rëndësishme

Vazhdo leximin

Këshilla nga shahisti Garry Kasparov!

Garry Kasparov ka qenë lojtari më i mirë i shahut për një periudhë 20 vjeçare. I trajnuar në Bashkimin Sovjetik, ai është bërë trajner i shumë lojtarëve të rinj, një promotor i sportit dhe një zë kritik si për korrupsionin në Federatën Botërore të Shahut, ashtu edhe për qeverinë e Rusisë. Në këtë intervistë të

Vazhdo leximin

Pesë këshilla si të filloni një biznes të suksesshëm

Richard Branson është themeluesi dhe drejtuesi ekzekutiv i Virgin Group, që përfaqëson mbi 400 kompani në sektorë të ndryshëm por mjaft të suksesshme në vetvete. Suksesi i tij në biznes shërben si baza mbi të cilën këshillat e tij marrin vërtetë vlerë qoftë edhe nëse i konsideroni ato thjesht teorikisht. Si drejtues i suksesshëm Richard ka zënë vendin

Vazhdo leximin