6 metoda si të përcaktoni buxhetin e marketingut

Përcaktimi i buxhetit të marketingut është një nga aspektet më të rëndësishëm dhe njëherazi më të vështirë në marketing, por gjithashtu edhe një nga më të neglizhuarit për shkak se nuk është një proces veçanërisht i këndshëm apo kreativ. Në rastin e kompanive dhe bizneseve shqiptare, përcaktimi i buxhetit të marketingut është thjesht i neglizhuar

Vazhdo leximin

Puna para ekranit, këshilla për të ruajtur sytë

Kalimi me orë të tëra çdo ditë para ekranit kompjuterik mund të ndryshojë filmin lotsjellës që mbron sytë tanë. Në vijim disa këshilla praktike. Ne e dimë se ekranet elektronike mund të shqetësojnë gjumin tonë. Por, gjithashtu mund të ndikojnë edhe gjatë ditës. Hulumtuesit japonezë kanë studiuar ndikimin e punës së kompjuterit në sy. Ata kanë botuar

Vazhdo leximin

4 sekrete se si mund të përdorni LinkedIn

LinkedIn është një rrjet social me karakter paksa me profesional lidhur me punën dhe informacionet që në lidhje me këtë të fundit. Shpeshherë na bën të ndihemi konfuz me mënyrën e përdorimit të tij, por nëse ndjek këto katër rregulla të thjeshta do të jeni një ekspert në përdorimin e tij. 1- Njihni brandin tuaj

Vazhdo leximin