Rreth Balcanica

Balcanica është një kompani e njohur në rrjetin e kompanive të reklamave, identitetit të markës dhe dizanjimit e themeluar në tetor të vitit 2010.

 • Web & Dizajn Grafik

  Balcanica
  Prishtina
  • Orar të plotë
  • 3 years më parë
 • Web & Dizajn Grafik

  Balcanica
  Prishtina
  • Orar të plotë
  • 3 years më parë