Përshkrimi

Kompania e Marketingut Balcanica sh.p.k. për nevoja të Citysale.co, Infosite.co dhe Cityshop.tv shpall konkurs për:

Web & Dizajn Grafik

Detyrat dhe Përgjegjësitë:
–  Dizajnimi i katalogëve, broshurave, fllajera, posterave, vizitkartave për nevoja të
kompanisë,web-banera, etj;
– Të njohë programet Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, CorelDraw dhe  Indesign;
– Të jetë kreativ/e për të prodhuar ide dhe koncepte të reja;
– Audio & video montazh;

Aftësitë / Kualifikimet / Eksperienca:
– Preferohet që kandidati të ketë përgatitje universitare apo të jetë student i
fakultetit të arteve;
– Preferohet që kandidati të ketë përvojë pune në këtë lëmi;
– Njohuria e punës në sferën e PHP / HTML / CSS /: është përparësi shtesë;
– Njohuri të gjuhës angleze
– Njohuri në Multimedia.

Citysale është platformë që ofron mundësi unike të marketingut për bizneset për promovim dhe shitje të produkteve/shërbimeve të tyre.(http://www.citysale.co/ )
Infosite është portal informativ ku mundet të gjeni punë(http://punainfo.co/ ),
të bleni dhe të shisni vetura(http://auto.infosite.co/ ),
të promovoni vetë biznesin tuaj (http://guida.infosite.co/ ),
të realizoni tregti patundshmërive(http://prona.infosite.co/ )
si dhe shitblerje të ndryshme(http://shitblej.infosite.co/ )
receta & lifestyle (http://sofra.infosite.co/)
Cityshop  – Teleshopping  e markave të njohura botërore përmes shitjeve direkte në Tv dhe Online (http://www.cityshop.tv )

Të interesuarit të dërgojnë CV-në në email: info@balcanica.tv

Etiketuar si:

Rreth Balcanica

Balcanica është një kompani e njohur në rrjetin e kompanive të reklamave, identitetit të markës dhe dizanjimit e themeluar në tetor të vitit 2010.