Përshkrimi

Restaurant ”Metropol” hap vend të lirë pune për:

  • Kamarier

 

Tjera

  • Kandidatet te cilet aplikojn duhet te kene se paku 2vite pervoje pune,mosha 19-25 . Per qdo informate mund te kontaktoni ne Nr ose e-mail,te gjithe duhet te kene nje CV dhe fotografi,kontakti prej ores: 7:00-17:00.
  • Tel:049-146-806
  • Email: Gezim@metropol-ks.com

 

Etiketuar si:

Rreth Metropol

If you like the spirit and the Mediterranean way of life, then you’ll enjoy the concept of the restaurant “METROPOL”, which presents a fusion of experience with creativity and fast preparation, which results in the pleasure of relaxation in food.