Puna para ekranit, këshilla për të ruajtur sytë

Kalimi me orë të tëra çdo ditë para ekranit kompjuterik mund të ndryshojë filmin lotsjellës që mbron sytë tanë. Në vijim disa këshilla praktike. Ne e dimë se ekranet elektronike mund të shqetësojnë gjumin tonë. Por, gjithashtu mund të ndikojnë edhe gjatë ditës. Hulumtuesit japonezë kanë studiuar ndikimin e punës së kompjuterit në sy. Ata kanë botuar

Vazhdo leximin

Puna më e mirë në botë

Vajza që shikoni në foto ka detyrën të flejë në krevatet e dhomave të hotelit në mënyrë që të testojë cilësinë e tyre. Ky profesion quhet “Professional Hotel Test Sleeper”. Zhuang është një nga tre fatlumët që janë përzgjedhur nga agjensia për testimin e dhomave të hotelit. Ishin rreth 8 mijë kandidatët për të fituar

Vazhdo leximin

Pesë gjërat që ju bëjnë të lumtur në jetë

1. Mos e mendoni të ardhmen Seppala thotë se ne vazhdimisht mendojmë se çfarë po bëjmë tani për t’i arritur qëllimet e së ardhmes, dhe nëse nuk mund t’i gjejmë përgjigjet, ne zhgënjehemi. Ne e vëmë veten shumë nën presion duke gjetur gjëra për të bërë, të cilat mund të rezultojnë në gjendjen emocionale dhe

Vazhdo leximin